Karriere

Bliv en del af et kompetent team

Gør karriere i LM Byg

Vi er en mangfoldig flok på mere end 200 kollegaer, der arbejder sammen på tværs af byggepladser, hovedkontor og selskaber. Hos os får du et hav af muligheder, og der er kort vej til mere udvikling og ansvar.

At arbejde i LM Byg

Som medarbejder er du vores vigtigste aktiv. Derfor gør vi meget for at fastholde en kultur, hvor holdånden er den bærende kraft. Vi tror på, at du som medarbejdere bliver mere tilfreds, når du føler dig som del af helheden og forstår den forskel, vi hver især gør.

Vi har spændende jobs

I LM Byg leder vi altid efter dygtige medarbejdere. Hvis du er interesseret i nye udfordringer, hører vi gerne fra dig på job@lmbyg.dk. Du kan enten søge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning.

Projektchef

Er du uddannet ingeniør eller har tilsvarende byggeteknisk uddannelse gerne suppleret med en økonomisk og/eller håndværksmæssig baggrund? Og har du minimum 10-15 års erfaring med selvstændig styring af byggeprojekter? Så er du måske vores nye projektchef.

Læs mere om stillingen

Projektleder

Som projektleder spænder dine opgaver bredt - lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggeplads over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri. Efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb bliver ligeledes en del af din opgave.

Læs mere om stillingen

Kort- og landmålingstekniker

Som kort- og landmålingstekniker kan du prøve kræfter med alsidige og komplicerede afsætningsopgaver samt indmåling af diverse konstruktioner på vores byggepladser.

Læs mere om stillingen

Praktikanter

Som praktikant i LM Byg kan du høste erfaring fra en af landets bedste råhusentreprenører. Du vil blive tilknyttet en af vores dygtige medarbejdere på en større råhusentreprise på Sjælland. Dine opgaver vil spænde vidt, og du vil blive involveret i flere faser i byggeprocessen, lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggeplads over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

 

Se vores ledige praktikstilligner her:

Bliv praktikant

Som praktikant i LM Byg kan du høste erfaring fra en af landets bedste råhusentreprenører, og du vil blive tilknyttet en af vores dygtige medarbejdere på en større råhusentreprise på Sjælland. Dine opgaver vil spænde vidt, og du vil blive involveret i flere faser i byggeprocessen. Vil du være en del af holdet?

Se vores praktikantunivers

Bliv lærling

Som lærling i LM Byg arbejder du tæt sammen med vores rutinerede kollegaer i en kombination af sidemandsoplæring og nøje sammensatte sjak. Vores mest erfarne medarbejdere videregiver deres knowhow og håndværk til dig. Til gengæld bidrager du med dit gåpåmod og energi.

 

Vil du være en del af holdet?

Så skriv til job@lmbyg.dk og fortæl lidt mere om, hvad du søger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her hos os får du:

Et godt og sikkert arbejdsmiljø

En arbejdsplads der ser sikkerhed som et afgørende element i din trivsel, og det er vores ambition at have nul ulykker og arbejdsbetingede lidelser. Når de alligevel sker, har vi flere beredskabsplaner og retningslinjer klar, som aktiveres alt efter ulykkens karakter. De fleste ulykker forhindres dog takket være en fokuseret forebyggelsesindsats, hvor vi bl.a. gennemfører interne sikkerhedsrunderinger, som er med til at forebygge arbejdsulykker, sikrer arbejdsområder og skærper fokus på fælles sikkerhedsforanstaltninger.

En arbejdsplads der tager ansvar

Med ambitionen om at være blandt Danmarks førende råhusentreprenører følger helt naturligt et socialt og samfundsmæssigt ansvar, som vi altid bestræber os på at leve op til.

Se vores politikker

Et rigtig godt fællesskab med dine kollegaer

I LM Byg står vi sammen og bakker hinanden op. Vi tror på, at vi løser udfordringer bedst ved at inddrage hinandens kompetencer. 

Hos os styrker vi sammenholdet gennem sociale arrangementer. Gode relationer letter kommunikationen og understøtter videndeling, sparring og opbakning i hverdagen. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer højt. 

Løbende udvikling af ledere og medarbejdere

For hele tiden at være på forkant med forventninger og krav fra rådgivere, bygherrer og samarbejdspartnere - og for at sikre, at vores medarbejdere altid føler sig klædt på - uddanner vi vores ledere og medarbejdere løbende. 

LM GRADUATE

For at sikre tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere tilbyder vi i LM Byg en karrierevej, som vi kalder LM GRADUATE.

 

LM GRADUATE består af en række organisatoriske og kompetencemæssige trin, der understøttes af din vilje og evne. Gennem forløbet vil du komme på eksterne kurser i Ledelse & Kommunikation og Tekniske kurser. Internt vil der blive afholdt kurser i Akkord, Økonomi, Jura, og Arbejdsmiljø.

UDVIKLINGSMULIGHEDER

I LM Byg har du gode muligheder for at udvikle dig. Ønsker du at bevæge dig fremad i din karriere, så kan du se din jobfunktion som et udviklingsforløb, hvor du løbende kan dygtiggøre dig i din nuværende jobfunktion og blive klædt på til at varetage opgaver i din kommende jobfunktion.

 

Ønsker du at prøve kræfter med helt andre opgaver, end du er vant til, så er der også mulighed for et karrierespring til siden her i LM Byg.

 

Vi ser en stor gevinst i at bygge bro internt og på den måde holde på vores mange talenter. Fx gik vores kollega Kasper fra at være projektleder i tilbudsafdelingen til at blive en del af projektholdet på Carlsberg Byen.

Læs Kaspers historie her