Jobhop

FRA LOMMEREGNER TIL SIKKERHEDSSKO

Et karrierespring behøver ikke altid at være op eller ned, det kan også være til siden. Bare spørg Kasper Dalum.

 

 

Som projektleder i tilbudsafdelingen i LM Byg har Kasper været med til at regne på og vinde flere spændende projekter. Efter fem år på kontoret var Kasper blevet nysgerrig på, hvordan hverdagen ude på byggepladsen mon var, og lysten til at skifte lommeregneren ud med sikkerhedssko og -hjelm for at se et projekt helt til dørs på den anden side af kontraktindgåelse var stadig tiltagende.

 

Jeg var glad for min hverdag på kontoret, men der skulle ske noget andet. Samtidig var jeg slet ikke interesseret i at skifte firma. Jeg luftede derfor mine tanker med min chef, og vi blev hurtigt enige om, at jeg kunne ”udlånes” til vores projekt i Carlsberg Byen for at prøve det af som projektleder,” fortæller Kasper Dalum, projektleder i LM Byg.

 

Kasper har nu været en del af projektholdet på Carlsberg Byen i et år, hvor vi er ved at opføre 288 boliger, samt kontorer og erhvervslejemål fordelt på 31.400 m2, og han har ikke fortrudt sin beslutning.

 

Der mange, der kun kigger på muligheder uden for virksomheden, når de ønsker at prøve noget andet, men sådan behøver det ikke at være. Hvis du er glad for din arbejdsplads og dine kollegaer men ønsker at prøve kræfter med nye opgaver, så er der mange jobmuligheder i LM Byg. Vi ser en stor gevinst i at bygge bro internt og på den måde holde på vores mange talenter – fx som her i Kaspers tilfælde, hvor hans baggrund i tilbud og hans nye erfaringer fra byggepladsen kan bruges i begge roller. På den måde vinder vi alle,” lyder det fra Frank Aarslew-Jensen, adm. direktør i LM Byg.