Vil du være en del af LM Byg?

Velkommen til vores praktikantunivers

Her kan du finde stillingsopslag, møde vores tidligere praktikanter og blive klogere på, hvad det vil sige at arbejde i LM Byg.

Sådan er det at være praktikant i LM Byg

Som praktikant her i LM Byg bliver du tilknyttet et af vores spændende projekter, hvor du vil blive tilknyttet en af vores dygtige medarbejdere.

 

Du kommer til at løse opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af personlig udvikling i en ambitiøs virksomhed.

 

Du vil få en spændende og selvstændig praktikperiode på en stor råhusentreprise. Du vil få et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft, godt humør samt hurtige beslutningsprocesser.

Gør som Josefine, få erfaring med råhuse

Som praktikant hos os, får du en masse viden og erfaringer inden for råhusbyggeri, og dine opgaver vil være mange og forskellige.

 

Du kan bl.a. få erfaring med:

  • In-situ beton og CLT-montage
  • Betonarbejder og elementmontage
  • Aptering af råhus, herunder facader, tagdækning, porte mm
  • Jordarbejde, fundamenter og terrændæk

Vi har brug for dig

Vi er vilde med den dynamik, ny viden og lærelyst, du som vores dygtige praktikant bringer ind i LM Byg. 

Dine måder at tænke på og viden om nye teknologier kan vi drage nytte af og den vej igennem optimere byggeriet til gavn og glæde for alle parter – kvalitetsmæssigt, økonomisk og samfundsansvarligt.

Ofte får vi så tæt et samarbejde, at du som praktikant bliver i LM Byg i et karriereforløb, der starter med praktik, udvikler sig til studiejob og resulterer i fastansættelse.

 

Start din karriere i LM Byg

Se vores praktikopslag her

Din hverdag som praktikant

Du får et spændende forløb, som vil klæde dig godt på til din videre karriere.

 

Du vil komme til at arbejde med planlægning, styring, egenproduktion og kvalitetssikring og samtidig få et grundigt indblik i hverdagen på en byggeplads, hvor du kommer til at samarbejde med kollegaer og forskellige samarbejdspartnere.

 

Herudover vil du deltage på byggemøder, kvartalsmøder og koncernarrangementer, hvilket også giver dig rig mulighed for at møde dine kollegaer på tværs af LM Byg og Pihl Koncernen.

Her kan du møde os næste gang

Vi deltager hvert år på DSE-messen, KEA Karrieredage og Zealand Karrieredag.

Herudover er du altid velkommen til at kontakte os på job@lmbyg.dk.

DSE Messen

Mød os på DSE Messen og hør om dine mange muligheder hos en førende råhusentreprenør.

 

Sted

DTU Lyngby

Dato

20. - 21. marts 2024

Stand

Stand 110 i hallen

BLIV EN DEL AF LM BYG

Skal dit praktikforløb også være hos en af landets førende råhusentreprenører, der sætter sammenhold, fællesskab og faglighed højt? Så kig forbi vores stand på DSE Messen i Lyngby og få en snak om dit fremtidige praktiksted.


Her kan du møde nogle af vores unge ingeniører, der kan fortælle om, hvordan det er at arbejde på et af vores spændende råhusprojekter, hvordan vi udvikler og optimere vores byggemetoder og hvordan vi hele tiden tænker i bæredygtige tiltag.   
I LM Byg byder vi på mange forskellige muligheder, og vi glæder os til at møde dig og tale mere om netop dine.