Vi tilbyder

EN KOMPETENT HOVED-, STOR- OG RÅHUSENTREPRENØR

I LM Byg er vi drevet af glæden ved at skabe de bedste råhuse. Med vores solide egenproduktion kan vi udføre alle former for råhusbyggeri. Også det du har brug for.

EN KOMPETENT HOVED-, STOR OG RÅHUSENTREPRENØR

Alle opgaver fortjener dygtige medarbejdere. Derfor sætter vi det rigtige hold med de rette kompetencer til hver enkelt opgave. Det sikrer, at alle opgaver bliver løst til punkt og prikke.

VI TAGER ANSVAR

Vi bruger omkring 90 % af vores tid indendørs. Derfor er det afgørende for et sundt helbred, at vores bygninger ikke indeholder skadelige stoffer, der kan påvirke vores helbred. Vi har kompetencerne til at opfylde dine ønsker og krav til tiltag, der fremmer den bæredygtige udvikling mest muligt og arbejder kontinuerligt for at implementere tiltag, der bidrager til at hjælpe den grønne omstilling i vores byggerier.

 

Vi har bl.a. udviklet specialfremstillede recepter, der nedbringer cementens CO2-aftryk i betonen. Vi har tilegnet os stor erfaring med Aalborg Portlands CO2-reduceret beton FUTURECEM, og vi har udvidet vores kompetencer inden for råhuse i træ. 

Læs om samfundsansvar

LM Byg opfører Nordø

Nordhavns nye byområde

EN PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER

Til trods for vores brede kompetencer er det helt afgørende for os at have en flad og enkel struktur med hurtige og effektive beslutningsveje. Du får en agil partner og ikke en tung og bureaukratisk aktør. Vi tager problemerne i opløbet, før de vokser sig store.

EN SOLID EGENPRODUKTION

Med vores solide egenproduktionsenhed kan vi udføre alle former for råhusbyggeri, herunder pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer, trækonstruktioner og stålkonstruktioner. Det gør os til en smidig og fleksibel samarbejdspartner, der er i stand til at mobilisere og starte nye opgaver op inden for ganske kort tid.

Måden vi arbejder på

Elementmontage

Elementbyggerier er både hurtige og økonomisk fordelagtige at udføre. Vores medarbejdere har stor erfaring med at udføre alt fra små erhvervsbyggerier til store komplekse højhuse, P-huse og erhvervs- og kontorbyggerier. Derfor vil alle typer elementmontage blive gennemført med stor professionalisme og ekspertise. Ingen opgaver er for komplekse til os.

In-situ konstruktioner

Gennem årene har vi oparbejdet en stor ekspertise i at udføre opgaver inden for in-situ betonkonstruktioner. Derfor kan vi in-situ støbe alt fra fundamenter og bærende vægge i et etplans hus til store komplekse højhuse, erhvervs- og kontorbyggerier, servicebygninger og stadions. Alle vores medarbejdere er højt kvalificeret og fagligt specialiseret inden for deres felt og håndterer hvert enkelt projekt med stor akkuratesse og professionalisme.

Trækonstruktioner

Vi har udvidet vores kompetencer til også at opføre råhuse i træ.

For at nå hertil har vi brugt flere måneder på research og dialog med træleverandører over hele Europa. Desuden har vi allieret os med nogle af Danmarks førende rådgivende ingeniørvirksomheder og blandt andet tilegnet os viden om fugt og styrkeklasser for træ samt opsætningsteknikker, ligesom vi har indgået et tæt samarbejde med en erfaren leverandør til assistance ved opførslen af råhuset.

Et tværfagligt samarbejde

Som en del af Pihl Koncernen kan vi håndtere såvel store som små entrepriser af enhver art inden for nybyggeri og renovering. Vi sætter altid det bedste hold til opgaven og sikrer bygherrer og arkitekter løsninger af højeste kvalitet.

Læs mere om Pihl Koncernen

Digitalisering

I LM BYG anvender vi digitale værktøjer i projekterne. Det giver den bedst mulige styring og sikrer dokumentation i byggeriet. Samtidig er de digitale værktøjer med til at strømline projekterne, øge samarbejdet på tværs af fag og faser og lette kommunikationen.

Vi gør brug af IKT-aftaler, BIM og 3D-modellering i styringen af byggeriet. Vi håndterer alle processer digitalt – fra de indledende samarbejder og projektering til udførelse og aflevering.

Det skaber struktur, øger fremdriften og er med til at minimere fejl. Det sikrer byggeprojekter i højeste kvalitet, leveret til aftalt tid og økonomi.