Pihl og BIG vinder pris for årets mest interessante transaktion i byggebranchen

Med en fælles vision om at arbejde integreret på tværs af fagområder for at skabe fremtidens bæredygtige og visionære byggeri indgik vi i april 2021 et partnerskab med BIG - Bjarke Ingels Group, da de købte sig ind i Pihl Koncernen. Dette partnerskab blev hædret, da vi sammen med BIG modtog prisen for Årets Transaktion til Estate Medias årlige konference.

Vi er ekstremt glade for at vinde prisen for Årets Transaktion og for at have BIG som samarbejdspartner. I Pihl Koncernen skal vi være de bedste til både de enkle, simple projekter og til de komplicerede projekter. Partnerskabet med BIG betyder, at vi kan få en forlænget arm på til de relevante projekter. Barren er sat højt for fremtidens innovative byggeri, og vi vil sammen vise, at drømme kan bygges til virkelighed.


På Estate Medias årlige konference, der blev afholdt på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, blev Ejendomspriserne 2021 uddelt. Pihl og Big var nomineret til prisen sammen med fire andre virksomheder, der blev uddelt af Estate Media.

 

Læs mere her.