LM Byg afleverer Frederiksbro, etape 2

Endnu en etape af et af Danmarks største boligprojekter er netop færdigbygget. Vi har i Pihlkonsortiet færdiggjort 2. etape af bydelen Frederiksbro i Hillerød, der er et af landets mest ambitiøse byudviklingsprojekter. Pihlkonsortiet har således samlet afleveret 44.000 m2 byggeri, herunder 334 lejligheder.

Hillerød er en af landets hurtigst voksende byer. Pihlkonsortiet har været totalentreprenør på 2. etape af Frederiksbro og har sammen med bygherre M. Goldschmidt Ejendomme og rådgivere ÅF Buildings Denmark og Mangor & Nagel A/S succesfuldt afleveret Hillerøds nye boligbyggeri til tiden.

 

Vi har gennem et professionelt og vellykket samarbejde med Pihlkonsortiet færdiggjort etape 2 på Frederiksbro Ejer, stifter og bestyrelsesformand ved M. Goldschmidt Ejendomme Mikael Goldschmidt.

“Vi er i Pihlkonsortiet stolte af at kunne levere over 300 lejligheder til den aftalte tid og kvalitet. Vi har haft et forbilledligt samarbejde med bygherre. Særligt har vi haft et rigtig godt samarbejde omkring udfordringerne på en meget vanskelig byggegrund bestående af en gammel mose. Udfordringerne er løst i et tæt konstruktivt samarbejde, som har medført, at vi har kunnet levere byggeriet til rette tid til glæde for Frederiksbros mange, nye beboere,” siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn A/S.

 

Pihlkonsortiet afleverede første del af Frederiksbro, etape 2 før sommeren og kan nu se tilbage på et veludført og færdiggjort stykke arbejde med aflevering af anden og sidste del af etape 2.

 

Hos Mikael Goldschmidt, ejer, stifter og bestyrelsesformand ved M. Goldschmidt Ejendomme, er der også tilfredshed med kvaliteten og færdiggørelsen af de mange lejligheder og med samarbejdet.

 

“Vi har gennem et professionelt og vellykket samarbejde med Pihlkonsortiet færdiggjort etape 2 på Frederiksbro. Som resultat deraf er Hillerøds nye bydel nu 334 kvalitetslejligheder rigere, og det glæder os meget at kunne tilbyde vores lejere en hverdag i nye og eksklusive rammer,” siger Mikael Goldschmidt.

 

Et ambitiøst projekt med stor efterspørgsel

Frederiksbro er et af de største byggeprojekter i Danmark og del af en markant byudvikling i Hillerød. Byggeriet, der skal skabe trygge og eksklusive rammer for flere generationer, er opført på mosegrund, hvilket har krævet særlig ekspertise fra entreprenøren og samarbejdspartnerne.

 

Der har været stor efterspørgsel på boligerne, hvoraf stort set alle allerede er udlejet.

 

”Hos Pihlkonsortiet arbejder vi for at gøre bygherre og beboernes drømme til virkelighed. Takket være et godt samarbejde med vores partnere har vi afleveret et komplekst projekt, hvor både bygherre og beboere får som ønsket,” siger Halldór Páll Ragnarsson.

 

Om Pihlkonsortiet

Pihlkonsortiet, bestående af virksomhederne Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S er etableret til at kunne håndtere store totalentrepriser af enhver art inden for nybyggeri med stor projekt- og kundefokus. I Pihlkonsortiet hæfter virksomhederne solidarisk over for bygherren, hvilket giver en økonomisk tryghed for alle parter.

 

Virksomhederne har hvert sit speciale:

 

  • M.J. Eriksson A/S står for jord og kloakarbejder, spuns, pæleramning og øvrige anlægsarbejder.
  • LM Byg A/S står for råhusarbejder.
  • Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.