Karriere

Bliv en del af et kompetent team

Gør karriere i LM Byg

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor gør vi meget for at fastholde en kultur, hvor holdånden er den bærende kraft. Vi tror på, at vores medarbejdere bliver mere tilfredse, når de føler sig som del af helheden og forstår den forskel, de hver især gør.

Lærlinge og praktikanter er mere end velkomne

Omkring 10 procent af vores medarbejderne er lærlinge, elever eller praktikanter. Som ung medarbejder arbejder du tæt sammen med rutinerede kolleger i en kombination af sidemandsoplæring og nøje sammensatte sjak. Vores mest erfarne medarbejdere videregiver deres knowhow og håndværk til dig. Til gengæld bidrager du med ungdommens gåpåmod og energi. Vil du være en del af holdet? Så skriv til job@lmbyg.dk og fortæl lidt mere om, hvad du søger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

LM Byg er en virksomhed i vækst, og derfor leder vi altid efter dygtige medarbejdere. Hvis du er interesseret i nye udfordringer, hører vi gerne fra dig på job@lmbyg.dk. Du kan enten søge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning.

Projektchef 2021

Er du uddannet ingeniør eller har tilsvarende byggeteknisk uddannelse gerne suppleret med en økonomisk og/eller håndværksmæssig baggrund? Og har du minimum 10-15 års erfaring med selvstændig styring af byggeprojekter? Så er du måske vores nye projektchef.

Læs mere om stillingen

Projektleder 2021

Som projektleder spænder dine opgaver bredt - lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggeplads over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri. Efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb bliver ligeledes en del af din opgave.

Læs mere om stillingen

Kort- og landmålingstekniker

Som Kort- og landmålingstekniker kan du prøve kræfter med alsidige og komplicerede afsætningsopgaver samt indmåling af diverse konstruktioner på vores byggepladser.

Læs mere om stillingen

Ingeniørpraktikant

Som ingeniørpraktikant i LM Byg kan du høste erfaring fra en af landets bedste råhusentreprenører. Du vil blive tilknyttet en af vores dygtige medarbejdere på en større råhusentreprise på Sjælland. Dine opgaver vil spænde vidt, og du vil blive involveret i flere faser i byggeprocessen, lige fra det indledende arbejde i tilbudsfasen, til opstart af byggeplads over til løbende byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri.

Læs mere om stillingen

Løbende udvikling af ledere og medarbejdere

For hele tiden at være på forkant med forventninger og krav fra rådgivere, bygherrer og samarbejdspartnere - og for at sikre, at vores medarbejdere altid føler sig klædt på - uddanner vi vores ledere og medarbejdere løbende. 

Bliv en del af fremtidens byggeri