Glæden ved at skabe

en fælles fremtid

Om os

LM Byg har været et solidt entreprenørfirma siden 1987 med speciale inden for råhusbyggeri og hovedentrepriser. Med specialiserede medarbejdere og en omfattende egenproduktion er vi en smidig og fleksibel samarbejdspartner, der kan starte opgaver op inden for ganske kort tid.

Blandt de førende inden for råhusbyggeri

Vores specialisering inden for råhusbyggeri bygger på mange års erfaring og en stor egenproduktion. Vi udfører alle opgaver inden for pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer, trækonstruktioner og stålkonstruktioner. 

Vi agerer hurtigt

Hos os følger ledelsen hver enkelt sag tæt, og vi holder jævnligt møder i styregrupperne. Derfor kan vi agere hurtigt, hvis udfordringer eller uforudsete hændelser opstår undervejs. På den måde undgår vi forsinkelser i byggeriet.

Vi stiller det stærkeste hold

Vores over 200 dygtige medarbejdere, der bl.a. tæller ingeniører, konstruktører, struktører og maskinførere, videreuddannes løbende inden for vores speciale. Det betyder, at vi altid kan stille med de bedste kompetencer.

Konkurrencedygtige priser

Vores organisation er skåret ind til benet uden omfattende stabsfunktioner, og vi har løbende opbygget systemer til effektiv risikostyring fra kalkulation til aflevering. Derfor kan vores samarbejdspartnere altid være sikre på, at vi kan løse opgaverne i den forventede kvalitet – til en konkurrencedygtig pris.

Samarbejdet i højsædet

Med en løbende dialog om projektets fremdrift ved du altid, hvor vi er i processen. Arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed, socialt ansvar, tid og økonomi prioriteres højt, og hos os er du sikker på, at en aftale en aftale.

Kvalitet er altafgørende

Med et internt kvalitetssikringssystem, der tilpasses til det enkelte projekt, sikrer vi høj kvalitet i alle vores projekter. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi løser opgaven i høj kvalitet - og til rette tid.

Stram tidsstyring

Med tidsstyringsprogrammer sikrer vi, at alle på byggesagen er på forkant med udviklingen. Derfor kan vi garantere, at vi afleverer dit projekt til den aftalte tid. Vi har aldrig fået en dagbod.

Årsberetning

Pihl Koncernen har offentliggjort årsregnskab for 2022/23, og på trods af et fortsat volatilt marked og store prisstigninger er det et tilfredsstillende resultat, som LM Byg leverer i år.

Årsberetning

Glæden ved at skabe

Råhuset til det gode liv

Solid udvikling

Med over 30 år i branchen har vi opbygget virksomheden i et stabilt tempo. Vi har en forretning med en sund økonomi, en solid og voksende kundekreds og beskæftiger mange af branchens bedste medarbejdere.

Økonomisk styrke og stabilitet

Som en del af Pihl Koncernen står vi på et stærkt økonomisk fundament. Det giver os styrke og stabilitet til at varetage projekter af enhver størrelse. Vores økonomiske styrke betyder, at kunden trygt kan indgå samarbejde med os og være sikker på, at vi kan mestre projektet fagligt som økonomisk.

Læs om Pihl Koncernen