Mød vores medarbejdere

Jeg er vild med at gøre noget for andre

”Jeg er vild med at gøre noget for andre og trives som den, der får tingene til at fungere i dagligdagen. Jeg bestiller computere og telefoner til nye medarbejdere og sørger for, at det utætte vandrør i kælderen bliver fixet. Jeg taster også fakturaer ind og sender dem til godkendelse på de forskellige byggepladser. Økonomi og administration er en rigtig god jobkombination for mig.”

 

- Gitte Nielsen, koordinator, Administrationen og Økonomiafdelingen

Vi arbejder sammen om en fælles opgave og respekterer hinanden

”Siden 2010 har jeg arbejdet som betonformand i produktionsafdelingen. Mit job er at tage hånd om de timelønnede og sikre, at vi producerer, hvad vi skal. Lige nu arbejder vi på Nordø i Københavns Nordhavn. I LM Byg er arbejdsmiljøet godt, for vi arbejder sammen om en fælles opgave og respekterer hinanden. Herudover er der god mulighed for udvikling.”

 

- Henrik Petersen, betonformand, Produktionsafdelingen

Projekterne er spændende, mine kolleger er søde og der er kort vej til ledelsen

”Lige nu arbejder jeg på det nye vandværk ved Thorsbro syd for København. Mit job er at sikre, at produktionen kører planmæssigt. Dvs. at de rette materialer findes på pladsen, og at vi udfører arbejde i høj kvalitet og afleverer til tiden. Jeg er glad for mit job. Projekterne er spændende, mine kolleger er søde, og der er kort vej til ledelsen.”

 

- Janus Krogsbæk, byggeleder, Produktionsafdelingen

Min helt overordnede opgave er byggeprocessen

"Min første opgave var Statsfængslet Nordfalster, som var LM Bygs største opgave dengang. Nu arbejder jeg på Sjællands Universitetshospital i Køge, hvor min helt overordnede opgave er at optimere byggeprocessen. Det gør jeg bl.a. ved at motivere kolleger og samarbejdspartnere, overholde tidsplaner og budgetter, sikre en god byggekvalitet og sørge for, at sikkerheden er i orden, så vores kollegaer og håndværkere kommer sikkert hjem til deres familier."

 

- Thomas Ginsbo, seniorprojektchef

Her er rart at være, vi bakker hinanden op og støtter alle op om samme mål

"Siden 2016 har jeg sammen med mine kolleger arbejdet for at vinde nye projekter til LM Byg. De tilbud, vi afleverer, skal være godt gennemarbejdede, ligesom vi naturligvis skal sikre, at de opfylder alle bygherrens krav og forudsætninger. At arbejde her føles lidt som at være en del af en familie; her er rart at være, vi bakker hinanden op og støtter alle op om samme mål."

 

- Doanh Ngo, kalkulationsingeniør, Tilbudsafdelingen