HOTEL SCANDIC SPECTRUM

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

Nordens største Scandic hotel

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

Nordens største Scandic hotel

Moderne hotelbyggeri

Her i foråret 2022 kunne København invitere gæster indenfor på et helt nyt hotel på Kalvebod Brygge – et hotelbyggeri som LM Byg i Pihlkonsortiet har stået for. I tæt samarbejde med vores konsortieparter, Pihl & Søn A/S og M.J. Eriksson A/S, har vi styret slagets gang, da Hotel Scandic Spectrum voksede op af jorden.

Byen i byen

Ambitionen med hotellet er, at det bliver et levende og indbydende sted at besøge og er med til at skabe et attraktivt byliv i området på Kalvebod Brygge. Ejendommen Hotel Scandic Spectrum er et erhvervsbyggeri i høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet.

Rum til alle

Hotellet er opført i 7 etager bestående af ca. 30.760 m2 med 632 hotelværelser på 1. – 5. etage, reception, konference og restauranter på stueetagen, og på 6. etage er der konference, restaurant og roof top barer og terrasser. Kælderetagerne består af et areal på ca. 11.510 m2 med 179 parkeringspladser, spa og pool område, lager og tekniske rum.

Betonkonstruktioner

Råhuset er udført som in-situ støbte betonkonstruktioner ca. 20.000 m3, mens taget udgøres af en stålkonstruktion med vinklede tagflader. Bygningens facader er udført som dobbelt glasfacader i fuld etagehøjde. 

Fakta

Hotellet på Kalvebod Brygge har 632 værelser, flere restauranter og en innovativ møde- og konferenceafdeling. LM Byg har udført råhuset.

Bygherre

HM2 A/S

Totalentreprenør

Pihlkonsortiet

Ingeniør

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Arkitekt

Dissing+Weitling A/S

Areal

42.270 m2

Udførelse

2018-2021