Høvelte

Nyt byggeri til Forsvarsministeriet

Høvelte

Nyt byggeri til Forsvarsministeriet

nye faciliteter til materiel- og mandska

LM Byg opfører 7.400 kvadratmeter nye faciliteter til materiel- og mandskab for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen på Gardekasernen Høvelte i Nordsjælland.

 

Det er LM Bygs første opgave for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen, og projektet er en del af en større national plan om at modernisere Forsvarets tjenestesteder, for at skabe mere tidssvarende rammer for soldaterne og deres køretøjer. Garderkasernen i Høvelte har været øvelsesterræn for Forsvaret i over 100 år og er i dag arbejdsplads og uddannelsessted for omkring 1.200 mennesker, herunder civile, værnepligtige og professionelle soldater.

 

 

Materiel- og mandskabsfaciliteter

Byggeriet på Gardekasernen Høvelte omfatter følgende: Den ene bygning indeholder en ca. 8 meter dobbelthøj garagehal i én etage. I tilknytning hertil etableres tre etager med briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknik rum. i alt ca. 3.400 kvadratmeter.

 

Den anden garagebygning indeholder også en ca. 8 meter dobbelthøj garagehal i én etage. I tilknytning hertil etableres to 2 etager med kontorarbejdspladser, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknik rum. Bygningen er i alt ca. 2000 kvadratmeter.

 

Værksted og terræn

Derudover skal der opføres en værkstedsbygning, som indeholder værkstedsfaciliteter med lifte og kraner, der indrettes i en dobbelthøj garagehal i én etage.

I tilknytning hertil etableres to etager med kontorarbejdspladser, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknik rum. Bygningen er i alt ca. 2000 kvadratmeter.

 

Alle bygninger udføres i beton sandwichelementer.

 

Endelig skal der etableres terrænregulering og etablering af befæstede arealer, støttevægge, ramper, trapper mv. i terræn samt udvidelse af perimeterhegn. Hertil kommer afvanding omkring bygninger samt etablering af for- og nedsivningsbassin.

Fakta

LM Byg opfører 7.400 kvadratmeter nye faciliteter til materiel- og mandskab for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen på Gardekasernen Høvelte i Nordsjælland.

 

 

Bygherre

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelsen

Hovedentreprenør

LM Byg A/S

Arkitekt

Rørbæk og Møller Arkitekter A/S

Ingeniør

INGENIØR’NE A/S

Areal

7.400 m2

Udførelse

2022-2024