HOTEL SCANDIC SPECTRUM

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

Nordens største Scandic hotel

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

HOTEL SCANDIC SPECTRUM

Nordens største Scandic hotel

Moderne hotelbyggeri

Den 1. marts 2022 bliver dørene slået op til Scandic Spectrum Hotel, som bliver Scandics kædens største hotel hidtil - på tværs af hele Nordeuropa. Hotellet på Kalvebod Brygge bliver udført i totalentreprise af LM Byg i konsortium med Pihl & Søn A/S og M.J. Eriksson A/S

Byen i byen

Ambitionen med hotellet er, at det bliver et levende og indbydende sted at besøge og er med til at skabe et attraktivt byliv i området på Kalvebod Brygge. Ejendommen Hotel Scandic Spectrum er et erhvervsbyggeri i høj arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet.

Rum til alle

Hotellet opføres i 7 etager bestående af ca. 30.760 m2 med 632 hotelværelser på 1. – 5. etage, reception, konference og restauranter på stueetagen, og på 6. etage vil der være konference, restaurant og roof top barer og terrasser. Kælderetagerne vil bestå af et areal på ca. 11.510 m2 med 179 parkeringspladser, spa og pool område, lager og tekniske rum.

Betonkonstruktioner

Råhuset er udført som in-situ støbte betonkonstruktioner ca. 20.000 m3, mens taget udgøres af en stålkonstruktion med vinklede tagflader. Bygningens facader er udført som dobbelt glasfacader i fuld etagehøjde. LM Byg har stået for råhusdelen.

Fakta

TOTALENTREPRISE

 

Nordens største Scandic hotel

Bygherre

HM2 A/S

Totalentreprenør

Pihlkonsortiet

Ingeniør

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Arkitekt

Dissing+Weitling A/S

Areal

42.270 m2

Udførelse

2018-2021