Frederiksbro

Frederiksbro

Byudvikling i i Hillerød

Frederiksbro

Frederiksbro

Byudvikling i i Hillerød

Nyt boligbyggeri midt i Hillerød

En helt ny bydel i Hillerød er på vej. Frederiksbro er Hillerøds ambitiøse byudviklingsprojekt og et af de største boligprojekter i Danmark med i alt 1.300 boliger.

 

LM Byg var med Pihlkonsortiet totalentreprenør på opførelsen nybyggeriet af Frederiksbro, etape 2.

Udsigt over hele Hillerød

I konsortium med Pihl & Søn A/S og M.J. Eriksson A/S har LM Byg som totalentreprenør bygget 44.400 m2 boliger, erhverv og p-hus. Byggeriet, som består af to flotte karrébebyggelser samt to 15-etagers punkthuse, har en flot og markant arkitektur, og fra lejlighederne er der en fantastisk udsigt ud over Hillerød og hele Nordsjælland.

Erhvervs - og parkeringshus

Erhvervs- og parkeringshuset er opført som et kombineret erhvervs- og parkeringshus forberedt til 5 lejemål i forskellige størrelser og 3 etager fuldt færdigt til parkering inkl. rampeanlæg. Bygningen er opført i 5 etager, hvor de to nederste er indrettet til erhverv og de tre øverste til parkering, hvoraf det øverste parkeringsdæk er åbent til det fri. Adgang til parkeringsetager sker via rampesystem med indkørsel fra bygningens nordvestlige hjørne, her finder man også adgang til varelevering. De primære indgange til lejemål sker fra bygningens sydfacade som samtidig grænser ud til den samlede bebyggelses strøggade.

 

De bærende og stabiliserende konstruktioner er udført i beton med klimaskærm i sandwichelementer udfyldt med glas/alu-facader. Udvendigt på alle facader er der afsluttet med stålgitterbeklædning udført i corten strækmetal.

 

Fakta

44.400 m2 boliger, erhverv, p-kælder og bro

Bygherre

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Totalentreprenør

Pihlkonsortiet/LM Byg A/S

Ingeniør

ÅF Buildings DK P/S

Arkitekt

Mangor & Nagel A/S

Areal

44.400 m2

Udførelse

2018-2021