Mød vores praktikant Cebrail

HER KAN JEG LÆRE NYT I TRYGGE RAMMER

Cebrail Demir har netop taget hul på sin praktikperiode på vores projekt Marmormolen. Her skal han hen over de næste par måneder være en del af vores projekthold og opførelsen af Nordhavns nye kontorhus Marmormolen. 

 

 

At Cebrail er endt i praktik her i LM Byg og på vores projekt Marmormolen er ikke helt tilfældigt:

 

”Jeg er i praktik på LM Byg s projekt, Marmormolen, i Nordhavn. Det, der fangede min opmærksomhed ved LM Byg, var sammenholdet, fællesskabet samt dygtigheden inden for deres arbejde. Det ville jeg gerne være en del af. Og da jeg så første gang hørte om projektet Marmormolen fangede også det min interesse, da det meste af projektet skal opføres i træ og så bæredygtigt som muligt,” fortæller Cebrail.

 

Til daglig studerer Cebrail bygningskonstruktør på Zealand - Sjællands Erhvervsakademi i Næstved, og han ser nu frem til at tilegne sig endnu mere viden med sit praktikforløb her hos os:

 

Jeg synes, at byggebranchen er meget spændende, og omfanget er meget bredt, da der er mange aktører med forskellige baggrunde, som er i beskæftigelse i branchen. Derfor mener jeg, at man kan lære en masse ting, som gør, at man kan udvikle sig.

 

I løbet af mit studieforløb har jeg lært en masse ting i teorien, som jeg vil bruge i praksis. Jeg synes, at det er enormt spændende at se, hvordan byggeprojekter udføres på en byggeplads, da jeg vil være i den udførende del. Derfor har jeg valgt at være i praktik i en entreprenørvirksomhed.

 

Jeg håber selvfølgelig på at udvikle mig i løbet af mit praktikophold og dermed blive en dygtig konstruktør,” afslutter han.

 

I LM Byg er vi enormt glade for at have praktikanter på vores projekter, og vi glæder os til at følge Cebrail over de næste par måneder.