Mød vores praktikant Alan

MERE END BARE ET PRAKTIKFORLØB

På vores projekt Mary Elizabeths Hospital, har vi netop budt velkommen til Alan Mesbah-Babamiri, som er vores nye praktikant. Alan er ved at uddanne sig til bygningskonstruktør på Zealand - Sjællands Erhvervsakademi, og det er nu tid til at holde pause fra skolebænken for at afprøve teorien i praksis ude på vores byggeplads.

 

 

Jeg valgte specifikt at komme i praktik i LM Byg, da det dels er en alsidig virksomhed med mange forskellige arbejdsopgaver og projekter, og dels er en råhusentreprenør med speciale i beton og betonelementer, som særligt har min interesse.

 

 Og at jeg har valgt et praktikophold på deres projekt Mary Elizabeths Hospital er der flere grunde til. Først og fremmest er det et meningsfuldt projekt, da det færdige byggeri bliver et behandlingssted for børn, unge, gravide og familier i absolut verdensklasse. Byggeriet er helt specielt – både i sin form og formål, og at være en del af netop sådan et projekt giver mening for mig og gør mig stolt.

 

 Herudover har det at være med på et kæmpe byggeri, hvor planlægning og koordinering er nøgleordene til at kunne få det hele til at løbe rundt, haft betydning for mit valg. Jeg ser gode muligheder for at prøve kræfter med min viden fra skolen og udvikle mig fagligt.

 

 Jeg har fået en rigtig god start på mit praktikforløb, og jeg glæder mig nu til at suge ny viden til mig samt blive rig på oplevelser og erfaring, som jeg kan tage med videre på min rejse, så jeg kan blive en endnu bedre bygningskonstruktør,” siger Alan.

 

Alan er en af flere nye praktikanter, som vi for nyligt har budt velkommen. I LM byg ser vi en stor værdi i at have praktikanter, og derfor bruger vi ressourcer på at videregive vores knowhow og håndværk, så vi kan lære dem godt op, samtidig med at vi giver dem mulighed for at skabe sig en karrierevej hos os. Og så bidrager de til gengæld med ungdommens gåpåmod og energi.