Mød vores tidligere praktikant Josefine

FØRST DA JEG VAR I PRAKTIK I LM BYG, FANDT JEG MIN STORE INTERESSE

Tilbage i 2021 startede Josefine i praktik i LM Byg. Direkte fra skolebænken iførte hun sig sikkerhedssko, -jakke og -hjelm og kastede sig ud i et praktikforløb på LM Bygs projekt Nordø. 

 

”Jeg valgte LM Byg efter at have været på byggepladsbesøg på et af Pihlkonsortiets projekter, og da muligheden så bød sig for at komme i praktik i LM Byg og være en del af Nordø-projektet, så var jeg klar. Her så jeg en god mulighed for at få erfaringer i og viden om selve udførelsen af et råhusbyggeri.

 

Jeg havde en rigtig god praktikperiode i LM byg. Jeg har altid bare fulgt med uddannelsen og prøvet mig lidt frem for at finde ud af, hvad jeg ville, men først da jeg var i praktik i LM Byg fandt jeg ud af, at min store interesse var inden armering og beton.

 

For mig var det bedste ved at være i praktik i LM Byg det store ansvar, sammenholdet og den nye viden inden for armering og beton. Herudover var det enormt spændende at opleve hverdagen på en byggeplads og få indblik i alt fra kvalitetssikring og modtagerkontrol til koordinering af leverancer på pladsen men også koordinering mellem underentreprenører, internt og på tværs af organisationen. Jeg kan mærke, hvordan jeg er blevet mere erfaren og detaljeorienteret, siden jeg startede i praktik, og nu er det mig, der lærer fra mig til vores praktikanter og studiemedhjælpere,” fortæller Josefine om sit praktikforløb.

 

 

Josefine Kluge er i dag færdiguddannet bygningskonstruktør fra KEA og har fortsat sin karriere i LM byg, hvor hun nu arbejder som byggeleder og er tilknyttet projektet Marmormolen.

 

”Jeg er rigtig glad for at være her. Det er en fed arbejdsplads, og jeg elsker livet på byggepladsen – det er meget mere mig end at sidde bag skrivebordet dagen lang. Jeg møder mange nye og dygtige mennesker hver dag, og det kan jeg godt lide.

 

Det bedste ved at arbejde i LM Byg er sammenholdet mellem kollegaerne. Jeg arbejder sammen med dygtige kollegaer med forskellige erfaringer og kompetencer, og her er fokus på videndeling både mellem mine tætte kollegaer men også på tværs af vores byggepladser og organisation, så vi sammen hele tiden bliver bedre til vores arbejde. Det sætter jeg rigtig meget pris på,” lyder det fra Josefine, som afslutter:

 

”Skal jeg give et godt råd til de studerende, der står over for et praktikforløb, så er det ”kast dig ud i det”. Prøv en masse af i løbet af dit forløb, så du kan få kendskab til så mange opgaver som muligt og derigennem finde frem til din interesse - find din interesse og forfølg den.”