BNS Konsortiet

En stærk totalentreprenør

BNS Konsortiet

BNS Konsortiet består af BNS og LM Byg. Konsortiet er etableret til at håndtere total- og hovedentrepriser af enhver art inden for nybyggeri for både den offentlige og private bygherre.

Hvert vores speciale

I BNS Konsortiet har vi hvert vores speciale;

  • LM Byg tager sig af råhusarbejder i egenproduktion
  • BNS tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.

Med hvert vores speciale har vores to virksomheder i konsortiesammenhæng hvert vores ansvarsområde. I BNS Konsortiet hæfter vi solidarisk over for bygherren, hvilket giver en økonomisk tryghed for alle parter.

Vores konsortiepartner BNS

Med fokus på bæredygtighed udfører BNS A/S total-, hoved- og storentrepriser inden for såvel nybyggeri som renovering for både private og offentlige bygherrer.


Bæredygtighed er en del af BNS’ DNA og har været omdrejningspunkt i deres projekter, så længe det kan huskes, og derfor har BNS mange certificerede byggerier i bagagen.


BNS bygger videre på mangeårige erfaringer fra B. Nygaard Sørensen, som har eksisteret siden 1987.

Besøg BNS A/S

Gammel Hellerup Gymnasium

Et tidligere fælles projekt

I samme familie

Såvel LM Byg som BNS er en del af Pihl Koncernen sammen med entreprenørvirksomheden Pihl. Derfor har vi mange strenge at spille på, når det gælder om at skabe de allerbedste løsninger til vores bygherrer.

Læs om Pihl Koncernen
Urbanplanen

Urbanplanen

Nye læringsrum for børn og unge