Kvalitet

Kvalitet er et centralt og altafgørende element i det daglige arbejde hos LM Byg A/S.

Vi kvalitetssikrer alle vores opgaver efter et internt kvalitetssikringssystem, som er tilpasset de enkelte projekter. LM Byg A/S er desuden certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol, der løbende kontrollerer og godkender firmaets kvalitetssikring.

Samtidig arbejder vi med tidsstyringsprogrammer, som sikrer at alle på en byggesag hele tiden er på forkant med projektets udvikling. På den måde kan vi altid garantere, at vi afleverer et projekt til den aftalte tid. Vi har aldrig fået en dagbod.

Med 32 år i branchen har vi kunnet opbygge virksomheden i et stabilt tempo. Vi har en forretning med en sund økonomi og en solid og voksende kundekreds. LM Byg A/S har mange af de bedste medarbejdere i branchen. For at sikre den høje kvalitet fremadrettet investerer vi aktivt i såvel materiel som i medarbejdernes trivsel og uddannelse.

Igennem årene har vi specialiseret os indenfor byggestyring, råhusbyggeri og anlægsarbejder. Vi har løbende opbygget systemer og processer, så vi kan risikostyre effektivt på alle aktiviteter helt fra kalkulation til aflevering.

Det bevirker, at vi altid er yderst konkurrencedygtige. Derfor kan vores kunder være sikre på, at vi altid vil kunne løse opgaverne i den forventede kvalitet.