En moderne virksomhed med traditionelle værdier

LM Byg A/S er et danskejet og velkonsolideret entreprenørfirma med spidskompetencer indenfor råhusbyggeri, hovedentrepriser og anlægsarbejder. Vi opererer med en meget høj grad af egenproduktion indenfor jord og kloak, in-situ beton, elementmontage samt anlægsarbejder, og lægger stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning, kommunikation og arbejdsmiljø.

Hos LM Byg A/S får bygherren:

  • En specialist i råhusbyggeri, hovedentrepriser og anlægsarbejder
  • En entreprenør med en meget høj grad af egenproduktion
  • En yderst kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som udfører det aftalte byggeri til den aftalte tid – og i den forventede kvalitet
  • Opgaverne leveret til en konkurrencedygtig pris
  • En dedikeret samarbejdspartner, hvor arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed, socialt ansvar, tid og økonomi prioriteres højt
  • En troværdig samarbejdspartner, hvor en aftale er en aftale – og hvor samarbejdet bygger på dialog
  • En forankring af byggesagen hos LM Byg A/S’ ledelse

Virksomheden beskæftiger ca. 300 mand. LM Byg A/S har en stærk og kompetent organisation af dygtige ingeniører, konstruktører, struktører, rørlæggere og maskinførere og har gennem mange år målrettet rekrutteret spidskompentencer indenfor råhus, hovedentrepriser og anlæg. Vi er yderst konkurrencedygtige og udfører såvel hovedentrepriser som stor- og fagentrepriser.

LM Byg A/S er økonomisk velkonsolideret og råder over egen maskinpark, som altid er opdateret med den nyeste teknologi. Vi er selvfinansierende og har en bundsolid økonomi.
LM Byg A/S blev stiftet i 1987 af det danske ingeniørpar Lis og Mogens Mindegaard. I 2008 gennemgik virksomheden et generationsskifte, hvor Carsten Mindegaard blev ejer og drev virksomheden frem til 2016. I dag er Carsten Mindegaard ejer og sidder i bestyrelsen.
I 2016 overtog adm. direktør Hans Anker Nielsen ansvaret for driften. Hans arbejder videre efter de samme værdier, nemlig altid at levere den ønskede kvalitet til tiden og altid at værne om samarbejdet og kommunikationen.