‹ Tilbage til oversigt

Topchef er ny bestyrelsesformand i LM Byg A/S

Topchef er ny bestyrelsesformand i Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S

De to succesfulde entreprenørselskaber, Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S, har fået Jesper Koefoed som ny bestyrelsesformand. Den tidligere bestyrelsesformand i EY skal være med til at tage begge succesfulde virksomheder til næste niveau.

LM Byg A/S har siden grundlæggelsen i 1987 aldrig haft underskud, og Pihl & Søn A/S har vundet mange store ordrer og ansat flere anerkendte brancheprofiler. Nu kan begge virksomheder se frem til endnu en topleder ombord, da Jesper Koefoed, tidligere adm. direktør og bestyrelsesformand i EY Danmark, en af verdens største konsulentvirksomheder, er ny bestyrelsesformand i de to ambitiøse entreprenørselskaber.

Carsten Mindegaard, stifter og hovedaktionær i Pihl & Søn A/S og ejer af LM Byg A/S, glæder sig til samarbejdet med Jesper, som skal være med til at løfte virksomhederne til næste niveau.

”Vi er utrolig glade for at kunne byde Jesper Koefoed velkommen som bestyrelsesformand. Han er en yderst kompetent profil og med sit store kendskab til branchen og baggrund inden for erhvervslivet er det et perfekt match,” siger Carsten Mindegaard og fortsætter:
”Han skal i et tæt samarbejde med bestyrelse og direktion være med til at løfte virksomhederne til næste niveau og blive bygherrens foretrukne samarbejdspartner. Med ham som bestyrelsesformand forstærker vi vores i forvejen meget stærke hold.”

Efter henholdsvis seks år og tre år som bestyrelsesformand i de to entreprenørselskaber takker Carsten Mindegaard den afgående formand, Lars-Christian Brask, for indsatsen.

”Vi har været glade for samarbejdet med Lars-Christian, og der skal lyde en stor tak for hans indsats. Sammen med resten af holdet har han nået de aftalte mål, og som planlagt tager vi nu det næste skridt sammen med Jesper,” siger Carsten Mindegaard.

Lars-Christian Brask selv er glad for, at man med rettidig omhu giver stafetten videre.

”Med rettidig og ordentlig omhu har vi sørget for at give stafetten videre, da jeg forventede at skulle bruge en stor del af min tid som folketingsmedlem.
LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S er begge i god gænge – faktisk har begge virksomheder aldrig stået stærkere – og de er dygtigt ledet. Jeg er stolt over mit bidrag til resultaterne, udviklingen og kulturen,” siger Lars Christian Brask.

Det planlagte formandsskifte skete på generalforsamlingen d. 2. juli, og Jesper Koefoed udtrådte som partner og bestyrelsesformand hos EY d. 30. juni.
”Jeg skal fortsætte de gode takter”.

Jesper Koefoed har haft centrale ledelsesroller i rådgivningsbranchen i mere end 15 år og har rådgivet en række af landets største selskaber. Han glæder sig nu til at bruge sine kompetencer som bestyrelsesformand i de to virksomheder, der har travlt på mange af landets byggepladser.

”Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S er to veldrevne og spændende selskaber, og jeg er stolt over at blive en del af dem. Jeg glæder mig til at bidrage, så vi kan fortsætte og forstærke de gode takter. LM Byg har altid været en specialiseret og lønsom virksomhed, og Pihl & Søn A/S har markeret sig som et bæredygtigt og stærkt entreprenørselskab, som mange vil være en del af, og derfor oplever begge også stor interesse,” siger Jesper Koefoed.

Den nye bestyrelsesformand kender entreprenørbranchen som rådgiver og ser frem til at blive en del af et af de stærkeste hold i branchen.
”Over de seneste år har begge selskaber ansat nogle af branchens dygtigste folk, og dem glæder jeg mig til at arbejde sammen med.

Vi har flere spændende projekter i pipeline og går en spændende og travl fremtid i møde, men vi har holdet og kompetencerne klar,” slutter Jesper Koefoed.

LM Byg A/S bestyrelse består herefter af: bestyrelsesformand Jesper Koefoed, ejer Carsten Mindegaard og Christian Herskind.
Pihl & Søn A/S bestyrelse består herefter af: bestyrelsesformand Jesper Koefoed, ejer Carsten Mindegaard, medejere Jørgen Eriksson og Anja Bach Koefoed samt bestyrelsesmedlemmerne Christian Herskind og Hans Anker Nielsen.