‹ Tilbage til oversigt

LM Byg A/S skal opføre råhuset på stort prestigebyggeri på Redmolen

Efter et godt og konstruktivt samarbejde med PFA, har Råhusspecialisten LM Byg A/S underskrevet stor kontrakt på PFA Ejendommes markante og ikoniske kontorbygning Spidsen på Redmolen i Nordhavnen.
Redmolen står over for en omfattende udvikling, når ”øen”, der før var en del af Københavns Frihavn, nu skal forvandles til Nordhavns nye by- og erhvervsområde med opførelsen af boliger, erhverv og hotel. På spidsen af Redmolen skal den prestigefulde kontorbygning Spidsen opføres, og det er LM Byg A/S, der skal stå for råhuset.

Byggeriet, som omfatter 26.000 m2 og 5.400 m2 kælder, bliver et stort og kompliceret byggeri og – med sine 12 etagers cirkulære bygning og fornemme placering – en af de mest synlige og markante bygninger i hele Københavns Havn.

”Hos LM Byg A/S glæder vi os over muligheden for at opføre endnu et stort råhusbyggeri, og sætte vores aftryk på et kompliceret byggeri, der for alvor stiller krav til specialistkompetencer. Det er virkelig et spændende byggeri, som vi ser frem til at komme i gang med,” siger Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i LM Byg A/S.

Stor egenproduktion og stærk samarbejdskultur
LM Byg A/S opererer med en høj grad af egenproduktion inden for råhusbyggeri. Den store egenproduktion gør LM Byg A/S til en fleksibel og specialiseret samarbejdspartner, der er i stand til at mobilisere og opstarte opgaver inden for kort tid. Herudover har LM Byg A/S en samarbejdskultur, hvor ethvert samarbejde bygger på tillid, troværdighed og dialog.

”Efter et rigtig godt og konstruktivt forløb om kontrakten ser vi nu frem til at komme i gang med at bygge et yderst flot byggeri på en unik beliggenhed. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, og vi er stolte over, at endnu en bygherre har set fordelen ved vores store egenproduktion,” udtaler Hans Anker Nielsen.

Og det er netop den gode samarbejdskultur og store egenproduktion, der har skabt succes for LM Byg A/S, som i mere end 30 år har lavet overskud på at bygge råhuse.

Et stærkt fundament
LM Byg A/S er en del af Pihlkonsortiet, som er totalentreprenør på det samlede kontorbyggeri Spidsen. Ud over LM Byg A/S består Pihlkonsortiet af virksomhederne Pihl & Søn A/S og M.J. Eriksson A/S, og konsortiet er etableret til at kunne håndtere store totalentrepriser af enhver art inden for nybyggeri.

Virksomhederne har hver sit speciale og i konsortiesammenhæng hver sit ansvarsområde;
M.J. Eriksson A/S udfører i egenproduktion jord og kloakarbejder, funderingsarbejder, byggegrubeindfatninger, grundvandssænkning og øvrige anlægsarbejder.
LM Byg A/S udfører i egenproduktion råhusarbejder, herunder betonarbejde, elementleverance, elementmontage og stålarbejder.
Pihl & Søn A/S tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering.

Med et samlet hold bestående af dygtige specialister inden for anlægsarbejder, råhusarbejder og styring af totalentrepriser, er Pihlkonsortiet blevet et stærkt fundament og en væsentlig samarbejdspartner for landets bygherrer.

”Vores samarbejde i Pihlkonsortiet er unikt. Vi kender hinanden godt, og vores relationer går mange år tilbage. Det har en stor betydning for vores tætte samarbejde, hvor vi alle bidrager med hver vores specialistkompetencer, herunder vores store egenproduktion inden for byggegrube- og råhusarbejder samt vores organisation inden for styring af totalentrepriser,” fortæller Hans Anker Nielsen.

Kontorbygningen ventes klar til indflytning i foråret 2023. Projektets rådgivere er Rambøll A/S og Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S med Cobe og Tredje Natur som underrådgivere.

For yderligere information, kontakt venligst
Carsten Mindegaard, +45 2210 3471, carsten@lmbyg.dk

Om LM Byg A/S
LM Byg A/S er en 100% danskejet entreprenørvirksomhed med speciale inden for råhusentrepriser samt hoved- og totalentrepriser. LM Byg A/S kan med deres store egenproduktionsenhed udføre alle former for opgaver inden for pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer og stålkonstruktioner. LM Byg A/S har igennem de sidste tre årtier opbygget et solidt renomme i den danske entreprenørbranche og er i dag en af de stærkeste inden for insitu støbte betonkonstruktioner.