‹ Tilbage til oversigt

LM Byg A/S og PIHL- Konsortiet indgår totalentreprisekontrakt på Frederiksbro i Hillerød!

Pihl-konsortiet bestående af LM Byg A/S, M.J. Eriksson A/S og Pihl & Søn A/S har indgået totalentreprisekontrakt på opførelsen af Frederiksbro, etape 2

Frederiksbro bliver Hillerøds helt nye og centrale bydel. Området vil, når det står færdigbygget, omfatte mere end 1.300 boliger samt dagligvarebutikker, lægehus, caféer, restauranter og parkering mv.

Naturen fra den nært beliggende Bøllemose føres ind i bydelen gennem en bred grøn kile i form af et 38.000 kvm parkanlæg med græs, træer og en 250 meter lang sø til blandt andet kajakroning. Der etableres et flydende svømmebassin, legepladser samt baner til tennis, basketball og petanque, ligesom der opføres orangerier med fællesfaciliteter. En sti og cykelrute forbinder byen og Bøllemosen med Frederiksbro.

Totalentreprisen omfatter opførelsen af 340 lejligheder, fordelt på to flotte karrébygninger samt to 15-etagers punkthuse, derudover et erhvervsbyggeri med parkeringshus – i alt 44.400 m2.

Byggeriet får en flot og markant arkitektur, og fra lejlighederne vil der blive en fantastisk udsigt ud over Hillerød og hele Nordsjælland. Lejligheder og erhvervsbyggeri vil være klar til indflytning i 2021.

Vi er glade og stolte over at have fået opgaven af M. Goldschmidt koncernen og glæder os til at levere et kvalitetsbyggeri til tiden.