‹ Tilbage til oversigt

LM Byg A/S køber B. Nygaard Sørensen

LM Byg A/S køber B. Nygaard Sørensen efter selskabet i starten af februar blev taget under konkursbehandling. Virksomheden fortsætter med flere aktiviteter og medarbejdere under navnet BNS.

Folkene bag LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S træder i 11. time ind og redder den traditionsrige entreprenørvirksomhed B. Nygaard Sørensen A/S, der har været en del af den danske byggebranche siden 1986.

LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S, der allerede rummer stærke kompetencer inden for råhusarbejde, styring af hoved- og totalentrepriser, ser opkøbet som en styrkelse med B. Nygaard Sørensens ekspertise inden for det private og offentlige segment samt renovering.

”Vi arbejder hele tiden for at styrke vores markedsposition. Da vi hørte om de økonomiske vanskeligheder i B. Nygaard Sørensen, gik vi straks i gang med at undersøge, om der ikke var noget, vi kunne gøre. De har alle dage været en god entreprenørforretning, der har nogle stærke kompetencer inden for renovering og hoved- og totalentreprisemarkedet, som nu bliver endnu et forretningsben hos os, siger Jesper Koefoed, bestyrelsesformand, Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S.

Manden bag genrejsningen af Pihl & Søn, Carsten Mindegaard, supplerer:

”Min familie og BNS har kendt hinanden, konkurreret og arbejdet sammen gennem mange år, hvorfor dette også føles som det helt rigtige. Jeg er sikker på, ligesom da vi genrejste Pihl & Søn i 2016, at det fremtidige potentiale for BNS i vores familie af byggevirksomheder er enormt”.

BNS er allerede i gang
I første omgang er der tale om en overtagelse af alle immaterielle rettigheder og nogle af de igangværende byggeprojekter, ligesom vi har ansat flere af de tidligere medarbejdere inklusiv direktør Mikkel Baastrup, der sammen med Hans Anker Nielsen, administrerende direktør i LM Byg A/S, fortsætter i spidsen for BNS.

”Jeg ser meget frem til det forestående arbejde i BNS sideløbende med mit arbejde i LM Byg A/S. Der er en flot historik og stærke relationer mellem vores selskaber. Alle har stor respekt for den virksomhed, som Bent Nygaard Sørensen og Palle Willems har skabt. Nu er planen at finde fodfæste og sørge for at skabe en nem overgang til et styrket BNS”, siger Hans Anker Nielsen.

Mikkel Baastrup uddyber: ”Det er rigtig gode nyheder efter en hård tid. Hos os har vi knoklet for at redde familie-virksomheden, og at det nu sker lige før slutfløjt, endda af en god bekendt, er vi bare lykkelige for i dag.”