‹ Tilbage til oversigt

Råhusspecialist afleverer endnu et imponerende regnskab

LM Byg A/S fortsætter succesen og afleverer endnu en gang et flot årsregnskab med et resultat før skat på 31,5 mio. kr.
Det imponerende resultat skyldes entreprenørvirksomhedens fokuserede strategi på råhusbyggeri med øget fokus på hoved- og totalentrepriser. Derudover har en høj egenproduktion og en effektiv risiko- og projektstyring i såvel tilbudsfasen som i udførelsesfasen ført virksomheden vellykket gennem året.

I mere end 30 år har LM Byg A/S aldrig haft underskud, og i de sidste mange år har entreprenørvirksomheden leveret solide millionoverskud.
Det seneste regnskab for 2018-2019, der netop er offentliggjort, er ingen undtagelse. Med et resultat på 31,5 mio. kr. før skat og en egenkapital på knap 100 mio. kroner har virksomheden musklerne til at investere i yderligere tiltag i de kommende år.

Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg A/S, glæder sig over resultatet:

”Vi er meget tilfredse med, at det igen er lykkedes os at levere et godt resultat. Et dedikeret fokus på råhusbyggeri har vist sig at være den helt rigtige strategi for LM Byg A/S. Specialiseringen og et konkurrencedygtigt setup med en effektiv byggestyring har medført, at mange bygherrer ser fordele i at samarbejde med os,” siger Hans Anker Nielsen og fortsætter:

”Specialiseringen giver os desuden mulighed for at have en god bredde i vores portefølje, hvor vi kan levere råhusløsninger inden for alle typer af entrepriser og byggeri.”

I de senere år har LM Byg A/S investeret en del i digitale værktøjer og 3D/BIM. Det sammenholdt med dedikerede og kompetente medarbejdere på tværs af alle afdelinger i virksomheden er blandt de vigtigste årsager til den høje produktivitet i virksomheden.

”Det positive resultat skyldes i særdeleshed en stærk arbejdsindsats af vores dygtige medarbejdere. Uden dem havde vi ikke kunnet levere sådan et resultat. Vi har en utrolig stærk kultur i LM Byg A/S, der er baseret på familieværdier og et stærkt sammenhold,” siger Hans Anker Nielsen.

I regnskabsåret har man blandt andet afsluttet store projekter som Hvidovre Hospital på 40.000 m2, Øresund Strandpark på Amager på 50.000 m2 og Central House på Amager på 16.000 m2.

Styrket bestyrelse og ledelse skal løfte virksomheden yderligere
På trods af det flotte resultat hviler entreprenørvirksomheden ikke på laurbærrene. LM Byg A/S vil fortsætte investeringerne i selskabets udvikling og har ambitioner om at gå lidt bredere ud i markedet.

”Vi vil fortsat arbejde på at blive den bedste aktør inden for råhusbyggeri, der altid leverer kvalitet til tiden. Herudover vil vi investere yderligere i vores kompetencer på hoved- og totalenterprisemarkedet, for det er her, vi oplever en stor efterspørgsel. Vi forventer et fortsat højt aktivitetsniveau i næste regnskabsår, hvor vi vil fortsætte med at have fokus på at vinde markedsandele i et kontrolleret forløb.” siger Hans Anker Nielsen.

Som et led i strategien har entreprenørvirksomheden forstærket sig med flere anerkendte branchefolk og markante erhvervsprofiler. Per Semmling, med mere end 35 års erfaring i entreprenørbranchen, er ansat som direktør (COO) og Jesper Koefoed, tidligere adm. direktør og bestyrelsesformand i EY Danmark, er ny bestyrelsesformand for LM Byg A/S.

”Vi har forstærket ledelsen og bestyrelsen med to anerkendte profiler, der skal hjælpe med at bringe os op på næste niveau. Med de gode takter og en stigende portefølje går vi en spændende tid i møde,” siger Carsten Mindegaard, der ejer LM Byg A/S, efterfulgt af Jesper Koefoed:

”Jeg har som rådgiver beskæftiget mig med byggebranchen i mere end et årti. LM Byg A/S er en velkonsolideret virksomhed og en af de mest specialiserede, jeg har beskæftiget mig med inden for byggebranchen. Det er en enormt spændende opgave, der ligger foran LM Byg A/S, og jeg ser frem til at fortsætte de gode takter og tage virksomheden til næste niveau sammen med et af branchens mest kompetente hold,” siger Jesper Koefoed.

Om LM Byg A/S
LM Byg A/S er et danskejet og meget velkonsolideret entreprenørfirma med spidskompetencer inden for råhusbyggeri samt hoved- og totalentrepriser. Virksomheden opererer med en meget høj grad af egenproduktion, og der lægges stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, ordholdenhed og tillid.